onsdag 25. mai 2016

Hvordan kan jeg bestille eteriske oljer? Trinn for trinn hvordan du bestiller ditt YL Premium Starter Kit


Interessen for eteriske oljer har økt utrolig mye siste tiden. Mange vil gjerne bytte ut kjemikalier vi bruker i hverdagen med naturlige eteriske oljer. Mange finner også stor hjelp og nytte for daglige plager som hodepine, søvnproblemer, muskelsmerter, hudproblemer, mageproblemer og annet. Eteriske oljer er en naturlig måte å gjøre hverdagen litt enklere og bedre. 
Young Living essential oils er den eneste aktøren på markedet med 20 års erfaring, en helt egen kvalitetsgaranti der de kan dokumentere at de eier alle gårdene der plantene kommer fra og produksjonslinjen og garantere at alt foregår uten bruk av toxiner, giftstoffer og kjemikalier. Alle oljene er av terapeutisk grad og er 100% rene, eteriske oljer. Dette er viktig for at oljene skal virke og være gode for helsa og miljøet rundt oss. 

Mange spør: må jeg bli medlem for å få kjøpt et 'premium starter kit'?
Hvis du vil ha utbytte av mest mulig prosentavslag i prisen er det smart å bli 'wholesale member'. Ikke få panikk! Du vil ikke motta uønskede produkter eller noe du ikke selv bestiller!! Du vil heller ikke være forpliktet til å kjøpe eller bestille noe mer fra Young Living dersom du ikke ønsker det.  
Young Living er et MLM (multi level marketing organisation) ikke et pyramidespill. Når du registrerer deg som medlem er du ikke forpliktet til noe, medlemskapet er gratis og etter å ha bestilt ditt Premium Starter Kit er du ikke forpliktet til å kjøpe eller selge noe som helst hvis du ikke ønsker det. Men hvis du ønsker å handle vil du få en vidunderlig prisreduksjon på 24%. 
Instruksjon til hvordan du registrerer deg som medlem og bestiller Premium Starter Kit:
Trykk på linken eller lim den inn i nettleseren din. 

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/start?sponsorid=3789556&enrollerid=3789556

1. Velg type medlemskap: "Member".

2. Pass på at Sponsor ID/Enroller ID feltene er fylt inn med nummer  3789556  og Gudrun Loennecken (hvis det ikke står der allerede fyller du det inn)

3. Velg land og språk

4. Fyll inn personlig informasjon (adresse, email, telefonnummer)

5. Velg et brukernavn, passord for login og pinkode (skriv det ned, du kan få bruk for det senere i innloggingsprosessen)

6. Fyll inn om du er privat kunde eller bedriftskunde

7. Kryss av for "agree with Young Living terms"

8. Jeg anbefaler at du velger europeisk premium starter kit med EU-plug ( det mest populære kitet med 11 oljer og diffuser, Ekstra mini-flasker, eksempler du kan dele med venner og to portioner NingXia Red energijuice )

9. Du kan velge å spare enda mer ved å melde deg på 'Essential Rewards program' og bli distributør (dette er ikke nødvendig, og hvis du får lyst til å endre dette senere er det fullt mulig!)

10. Velg 'Enrollment Checkout'. Nå kan du legge flere produkter i handlevognen hvis du ønsker det. 

11. Velg shipping-metode og fyll inn betalingsinformasjon. 

12. Sjekk bestillingen din og pass på å velge 'ACTIVATE AND PLACE ORDER'. 
 
Håper du vil finne stor glede og nytte av de eteriske oljene i hverdagen. 
Kontakt meg gjerne om det er noe du lurer på eller om du trenger hjelp eller veiledning til din bestilling. 
gudrun.loennecken@icloud.com
Dersom du ønsker å lære mer finnes det mye informasjon om eteriske oljer i hverdagen og kanskje svar på endel av dine spørsmål på dette online-eventet. Send meg en melding så legger jeg deg til i gruppen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar